Горещата Преси от Дружба шитка кокаин по баровете между лекциите! Вижте снимки!

Новини за 08.02.2019

Бандата действала от август 2017 г. Тя продавала кокаин, амфетамини и марихуана

С*кси мадамата Преси от кв. „Дружба“ е сред задържаните в акцията на ГДБОП и прокуратурата срещу разпространението на дрога от миналата седмица, разкри в. „24 часа“.
Преслава Вукова е студентка, но според разследването между лекциите и посещенията на баровете продавала дрога заедно с останалите мъже в групата – Дейвид Апостолов, Димитър Димитров, Ивомир Василев и още 3 души.

Младежите от квартала били луди по обвиняемата за продажба на дрога, чиято визия силно наподобява модерните тийн идоли Гери Никол, Дара и Тита – татуировки, ярък грим и къси панталонки, които разкриват повече от плътта.

Бандата действала от август 2017 г., съобщават от прокуратурата. Продавали кокаин, амфетамини и марихуана. По време на акцията са претърсени 14 адреса, включително и спалнята на Преси.

Наркотици са намерени и в противопожарните табла на междуетажните площадки по панелките в „Дружба“. Бандата е следена 6 месеца. Показания за тях са дали и наркозависими, които си купували дозите от тях.    https://vchas.net/413155/?fbclid=IwAR1M6Bb_woBVFVlwJnPtKlkkzx2Bk54yn6MZBEGNPRWtmQYDzoqkD-jzVLI

Кратък линк

Още Новини