Гурбетчия наръга с голям нож младия любовник на шавливата си жена в Стара Загора, а след това...

Новини за 16.09.2020

След обаждане на 112 на място е пристигнала линейка от ЦСМП, която отнесла стенещата 38-годишна жертва

Кървав екшън заради невярна съпруга се разигра насред Стара Загора на тротоара пред централна поща посред бял ден.   След яростен вербален конфликт един от участниците в спора, 47-годишен мъж внезапно измъкнал нож с 20–сантиметрово острие и със замах го забил в бедрото на опонента си.   От раната бликнала силна струя кръв, най-вероятно заради прерязана артерия, раненият рухнал върху базалтовите плочки, разказаха очевидци на сцената, разиграла се пред очите на двадесетина мъже и жени около 18,00 часа във вторник.  

След обаждане на 112 на място е пристигнала линейка от ЦСМП, която отнесла стенещата 38-годишна жертва.    Извършителят доброволно предал ножа на униформените полицаи, при тест с дрегера не е установено наличие на алкохол. И двамата участници в свадата не са криминално проявени, запознати коментират че скандалът е избухнал заради любовен триъгълник.  

Задържаният мъж споделил, че разбрал за изневярата на съпругата си с неговия познат преди ден, след завръщането си от гурбет в чужбина. Пробвал да изясни ситуацията по телефона, но заместилият го в семейния креват категорично отказал да се отегли.   Образувано е досъдебно производство по член 129 от НК, от УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" уточняват, че раненият пациент е в стабилно общо състояние след спешната оперативна намеса и зашиването на артерията.

 

 https://blitz.bg/kriminalni/gurbetchiya-narga-s-golyam-nozh-mladiya-lyubovnik-na-shavlivata-si-zhena-v-stara-zagora-a-sled-tova_news769971.html

Кратък линк

Още Новини