Драма във Флорида: 18-годишна моделка умря след бурен секс в дома на лекар, който я надрусал с различни наркотици

Новини за 11.05.2018

18-годишно момиче от руския град Архангелск след една нощ в американския спортен бар отиде в дома на човек, който й дал психотропна субстанция. В къщата му Олга Лангил употребила няколко вида наркотици наведнъж. На другата сутрин я намерили мъртва, пише NY Post. Лекарят от спешна помощ, 41-годишният Невал Парих се срещнал с 18-годишната Олга в бар в курортния град Форт Лодърдейл, Флорида. И двамата не искали да прекъсват купона и отишли в апартамента на мъжа, където лекарят предложил на момичето избор измежду различни видове наркотици. Сред тях имало кокаин, екстази, фентанил и ксанакс.

Според Парих неговият спътник използвала всички наркотици наведнъж и последвал бурен секс. Той твърди, че е хъркала много силно през цялата нощ, а на сутринта не можел да я събуди. Мястото бе разследвано от полицията във Флорида.Ченгетата намерили торба с наркотици и медицинска тръба от Парих в нощното шкафче, а в спалнята бил голият труп на младия модел. Трупът бил отведен до съдебните експерти и лекарят дава доказателства. "Бяхме се забавлявали, но след това тя заспа дълбоко. Оставих я да спи в леглото ми, а аз легнах на дивана. Сутринта исках да я събудя, но тя вече бе мъртва", споделя докторът.

Сега на страницата на Олга във Facebook нейни близки са пуснали публикацията с молба към свидетелите да отидат в полицейското управление, за да потвърдят или отрекат версията, че сексът между двойката бил по взаимно съгласие.

https://www.blitz.bg/kriminalni/drama-vv-florida-18-godishna-modelka-umrya-sled-buren-seks-v-doma-na-lekar-koyto-ya-nadrusal-s-razlichni-narkotitsi-snimki_news599243.html

Кратък линк

Още Новини