Ексклузивно! 14 от музикантите на Биг Бенд Благоевград с положителни проби за Ковид 19

Новини за 31.07.2020

14 от музикантите на Биг Бенд Благоевград са с положителни проби за Ковид 19, това научи Struma. com. Незабавно РЗИ са изолирали заразените, правят се списъци на контактните лица. Припомняме, че само преди дни Биг Бенд Благоевград участваше в джаз фестивала, организиран от община Благоевград на площад "Македония" ,където имаше и други музиканти в контакт с благоевградския оркестър .

Сякаш бе предсказано лошото, тъй като   в условията на пандемия, подобни фестивали не се правят и това бяха коментарите на благоевградчани. 14 фамилии са поставени под карантина, а не се знае с колко други хора са контактували музикантите. 1 е новият случай от огнището Долно Осеново . Вчера ви съобщихме, че затвориха гинекология ,заради бременна с Ковид.

В общината , в социалната служба бяха установени два случая . В момент се проверява и сигнал за лелка от детска градина в Благоевград. Ситуацията се усложнява .Не подценявайте заразата . 

 

 

https://m.struma.com/obshtestvo/ekskluzivno-14-ot-muzikantite-na-big-bend-blagoevgrad-s-polojitelni_167244/?fbclid=IwAR1cTGwfCvp8fHSi7ZciGl3X0UWSbAB3C_XEf6Kg_9-UBhHxpAkpRpRNzg0

Кратък линк

Още Новини