Екшън в Банско! Дрогиран и пиян турист потроши заведение

Новини за 16.01.2019

Дрогиран и пиян английски турист буйства и троши в заведение в Банско. Туристът, който е около 28-годишен, е арестуван, след като започнал да чупи чаши, чинии и каквото му падне пред очите в заведение в курорта. 

Охраната на заведението била принудена да го изведе навън, но англичанинът проявил агресия и към тях. На място е изпратен и патрул към местното районно управление, но мъжът налетял на бой и на полицаите, дори успял да нанесе няколко удара и на част от тях.

На място е изпратено подкрепление от още няколко полицейски служители и след повече от 30 минути борба те успели да поставят белезници на агресивния англичанин. 
Вчера той е буйствал и в Спешния център на болницата в Разлог, където е бил заведен със засилена полицейска охрана за взимане на кръвна проба. Наложило се полицейските служители да го вържат за носилката на една от линейките, за да бъде върнат в ареста в РУ – Банско. 

От пресцентъра на ОД на МВР – Благоевград потвърдиха за случая, но казаха, че все още се работи и официална информация ще бъде дадена след приключване на разследването. През целия ден вчера са провеждани разпити на свидетели. 
Англичанинът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена и Районна прокуратура – Разлог, но до края на работния ден вчера не беше ясно дали задържането му ще бъде удължено с прокурорско постановление до 72 часа и дали ще му бъде повдигнато обвинение.

По неофициална информация от действията на англичанина има пострадали полицаи, нанесени са и сериозни щети в заведението.

 

 

https://struma.bg/дрогиран-и-пиян-английски-турист-буйс/

Кратък линк

Още Новини