Извратен баща изнасили красивата си дъщеря пред очите на приятелите си и я подтикна към самоубийство, но ... (СНИМКИ)

Новини за 22.05.2018

Баща изнасили 19-годишната си дъщеря в апартамента си в Глазгоу, Шотландия. Въпреки тежкото си емоционално състояние, Джейми Лий Крег събрала сили в себе си и разказала за гаврата, на която била подложена, пред полицията. За съжаление, след зверския акт Джейми не успяла да се справи с травмата и в края на декември 2016 година сложила край на живота си.

  "Това не беше момичето, което познавах. Беше в истерия, смутена, раздразнителна... Сложи глава на коленете ми и започна да плаче. Прегърнах я. Как ми се иска да го направи и сега", казва съкрушената й майката Лиз Крейг.  На погребението на дъщеря си тя се заклела, че няма да остави нещата на самотек. Лиз Крейг дава показания в съда и разказва как момичето й е споделило за изнасилването.

В залата често сълзите напират в очите й, но въпреки това успява достойно да защити малкото си момиче. Лиз настоява изнасилвачът да бъде обвинен и в убийство. По думите й,  ръцете на Джеймс Елдър са изцапани с кръвта на дъщеря й.  "Просто искам справедливост. Сега аз съм гласът на Джейми. Никога няма да ме разберете, докато не загубите детето си", казва още Лиз.  В съда в Глазгоу са изчетени и показанията на 19-годишната жертва. Момичето разказва, че в апартамента на баща й имало още трима мъже. Преди татко й да я нападне, един от тях опитал да я целуне.

Джейми опитала да се измъкне и избяга, но за съжаление не успяла.  "Държаха ми ръцете, а той ме изнасилваше... Струваше ми се, че времето е спряло", пише в показанията на госпожица Крейг.  Нищо няма да върне детето на една майка и няма да отнеме болката й, но думите, изречени на гроба на Джейми, не били на вятъра. Благодарение на показанията на Лиз съдът вснася обвинителния си акт, а извратенякът е осъден на 9 години затвор. 

https://www.blitz.bg/svyat/izvraten-bashcha-iznasili-krasivata-si-dshcherya-pred-ochite-na-priyatelite-si-i-ya-podtikna-km-samoubiystvo-no-snimki_news600928.html

Кратък линк

Още Новини