Исках да я погреба, но нямах лопата… А малката Ани бе убита в Атина

Новини за 08.02.2019

Баща й пред гръцки съд: Не съм сготвил детето. Никога не се е случвало!

Не убих Ани. Намерих я мъртва у дома си и бях паникьосан… Исках да я погреба, но нямах лопата...

Това каза пред гръцки съд Станислав Бакарджиев, бащата на 4-годишната Ани, чието убийство потресе преди четири години Гърция и България.

27-годишният баща на 4-годишната Ани, чийто труп бе нарязан и изчезна без никаква следа, каза в показанията си на вторичния процес, че не е убил детето си.

Намерил малкото момиче мъртво, и в резултат неговата паника пристъпил към пъкленото си дело.

Станислав каза още пред магистратите, че е останал 20 часа до мъртвата си дъщеря в апартамента, в който живеел на улица "Михаил Вода" в Атина.

"Не исках да правя всичко това. Исках да сложа трупчето в чанта, но телцето беше камък и се счупи. Отрязах няколко парчета и ги хвърлих в боклука", призна си той.

"Чу се, че аз съм канибал, че съм сготвил детето и съм го изял. Никога не се е случвало. Нямах повод да убия детето си … Не мога да си представя как баща убива детето си. Става една сутрин и убива детето си. Само луд би го направил и аз не съм луд", добави мъжът, цитиран от "Труд".

Според обвиняемия малката Ани е взела наркотици, които е намерила в дома си, тъй като бащата на детето и неговият съквартирант Насиф Ахметов или Николай, са употребявали наркотици.

Бащата на Ани каза пред съдиите, че всичко, за което го е грижа, е прошката на дъщеря му: "Не се извинявам на Бога. Извинявам се на дъщеря си. Знаеше, че я обичам … Нека дъщеря ми, ми прости. Не мога да докажа какъв баща бих бил, ако не бях наркоман".

На делото присъстваше и майката на 4-годишната Ани, Димитрина Борисова, която каза, че 27-годишният й приятел е обичал дъщеря им и е имал много добро отношение към нея.

 

 

https://trafficnews.bg/krimi/iskah-da-ia-pogreba-no-niamah-lopata-a-malkata-ani-be-ubita-131508/

Кратък линк

Още Новини