Кърваво зверство в Бремен: Пребиха с шутове и дъски известен политик!

Новини за 08.01.2019

Германската полиция обяви за политически мотивирано бруталното нападение срещу политика Франк Магниц от партията Алтернатива за Германия.

Той е бил нападнат в град Бремен, като все още не е ясно кой стои зад атаката. Полицията издирва трима души, които са носели маски. От пресцентъра на "Алтернатива за Германия" публикуваха снимка на Магниц, лежащ в безсъзнание в болнично легло. Според партията, политикът бил ударен с дъска и ритан на земята. Работник от строеж се намесил и нападател избягали.

"Пожелаваме на Франк Магниц бързо и пълно възстановяване и се надяваме, че отговорните за тази подлa и неоправдана атака ще бъдат уловени възможно най-бързо и ще бъдат наказани съответно.

Нашата голяма благодарност е на строителния работник, който чрез смелата си намеса вероятно е предотвратил смъртта на Франк Магниц", написаха от партията в личния им фейсбук профил, където публикуваха и кървавата снимка на политика. 

 

 

https://www.blitz.bg/svyat/krvavo-zverstvo-v-bremen-prebikha-s-shutove-i-dski-izvesten-politik-snimka-18_news650113.html

 

Кратък линк

Още Новини