Мистериозна смърт в Каблешково, местните със скандална версия

Новини за 28.04.2021

Трупът е откаран за аутопсия, тъй като при първоначалния оглед липсвали следи от насилие и все още не е ясно каква е причината за смъртта

Мистериозна смърт разтърси Каблешково. Рано тази сутрин е намерен труп на 60-годишен мъж, съобщава Флагман.бг. 

По непотвърдена информация, тялото е открито от бащата на жертвата, който сутринта отишъл в дома му, за да го види. Когато отворил врата обаче видял сина си да лежи безпомощно на земята. Доближил се до него и установил, че е мъртъв. Пенсионерът веднага подал сигнал на тел 112 и на място пристигнал полицейски екип. 


Трупът е откаран за аутопсия, тъй като при първоначалния оглед липсвали следи от насилие и все още не е ясно каква е причината за смъртта. 

Местни от Каблешково разказаха, че в града се носи мълвата, че внукът на дядото и починалият му син се скарали преди няколко дни, като този път екшънът ескалирал. Момчето не желаело изобщо да говори с 60-годишния си родител. Коментира се, че причината била злоупотребата с алкохол на жертвата. 

"Синът му вече не издържаше на пиянското поведение. Караха се постоянно. В махалата се говори, че може той да го е убил, ама нищо не е доказано", посочват местни от Каблешково.

Очаква се утре да бъдат готови резултатите от аутопсията, за да стане ясно каква е причината за мистериозната смърт на 60-годишния човек. 

 

 

https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/misteriozna-smrt-v-kableshkovo-mestnite-ss-skandalna-versiya_news814265.html

Кратък линк

Още Новини