Мощната арендаторка и майка на две деца от Пловдивско е убита

Новини за 18.09.2020

Извършителят на зверството е мъжът, с когото доскоро жената е живеела

21-г. Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово е била убита. Това научи БЛИЦ от свои източници.

Извършителят на зверството е мъжът, с когото тя доскоро е живеела, и баща на двете й невръстни деца Любомир Петров.

Младият мъж е арестуван за 72 часа, направил е пълни самопризнания.

Той твърди, че на фаталния 11 септември е отишъл в дома на Красимира, влязъл е при нея, но двамата са се скарали.

Младата жена е започнала да го гони, казвала е, че иска да я остави намира, но той я е заплашил, че ще я гръмне. 

Красимира го провокирала и му казала: "Хайде, направи го, не можеш". Любомир твърди, че тя е взела въздушната пушка и я е опряла на гърдите си. По думите му той е натиснал без да иска спусъка и не е имал намерение да я убива.

БЛИЦ припомня, че първоначално разследващи оповестиха случая като самоубийство.  Никой от близките на жертвата обаче не вярваше в тази версия, хората продължиха да питат и да настояват случаят да бъде проверен отново. 


Убийството е разкрито от полицията в курортния град Хисар, начело с шефа им гл. инспектор Пламен Арабски, който лично е водил разследването.

Припомняме още, че младата жена оставя невръстни дечица на 2 месеца и на 2 години сирачета. Тя е имала богато наследство от баща си, който бил мощен арендатор, имащ над 2000 дка земя, но той и майката починали. 

Около Красимира се завъртели двама братя от съседното село Сухозем. Единият от тях бил Любомир. Всички повтаряли на Красимира, че той я използва за пари, впоследствие думите на близките й се доказали - той само пръскал и нищо не печелел.  Красимира се осъзнала и прокудила мъжа си седмица преди да стане убийството. Това е коствало живота й. 

 https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/ekskluzivno-i-samo-v-blits-moshchnata-arendatorka-i-mayka-na-dve-detsa-ot-plovdivsko-e-ubita_news770406.html
 

Кратък линк

Още Новини