Мъжът, намерен мъртъв в пловдивски хотел миналата седмица, е починал след солидна „почерпка” с кокаин

Новини за 13.12.2018

Мъжът, намерен мъртъв в пловдивски хотел миналата седмица, е починал след солидна „почерпка” с кокаин.

В злополучната нощ, 33-годишният пловдивчанин се отдал на разгул с алкохол, проститутки и дрога, пише TrafficNews.bg.

Наел стая в хотел до Централна гара. Взел и две момичета от Алеята на любовта. По време на забавлението в стаята, мъжът употребил сериозно количество кокаин. Увлечен в сексуалните активности, той получил гърч и издъхнал за минути. 33-годишният пловдивчанин от ромски произход се казва Ерол. Той живеел в Столипиново. Бил наркозависим преди години, но спрял и заминал за чужбина. Там работил и натрупал пари. Прибрал се преди месеци у нас и се отдал на охолен живот. В махалата разказаха, че често пиел, но не употребявал дрога. 

В нощта на смъртта Ерол е имал пари и злато у себе си. Роднините му първоначално са спрягали версията, че двете проститутки са го убили и обрали, но ценностите и банкнотите са били открити в джобовете на дрехите му и върнати на баща му.  По време на огледите също не са констатирани видими следи от насилие. Ерол има жена, която е в Англия. Тялото е било освободено от Съдебна медицина и в неделя близките и приятелите му са се простили с него.

  https://www.blitz.bg/obshtestvo/mzht-nameren-mrtv-v-plovdivski-khotel-se-zatvoril-s-dve-prostitutki-i-sled-tova_news645458.html

Кратък линк

Още Новини