Намериха мъртва в дома ѝ топмоделка след серия странни постове в Инстаграм

Новини за 07.01.2019

Австралийският топмодел Аналис Браакенсик е била открита мъртва в дома ѝ, след като е пуснала серия от мистериозни съобщения в Инстаграм. От полицията съобщават, че няма подозрителни обстоятелства около смъртта ѝ, след като станало ясно, че семейството и близките ѝ се разтревожили за нея, съобщава „Сън“. 

Аналис е открита мъртва в апартамента ѝ в Сидни, след като приятелите ѝ не я били виждали няколко дни. В края на декември 45-годишната моделка пуснала серия страни постове в Инстаграм, в които говори за „предизвикателната си година“.   През април тя се разделила със съпруга си Дани Голдбърг, с когото били заедно от 16 години. В един от постовете тя написала, че си „виси само на косъм на главестата ми глава“, но добавила, че с нетърпение ще се върне в собствения си дом.     

В своя снимка от средата на декември тя говори за „предизвикателствата на живота“, но била развълнувана а „новото начало“. „Време е да вдишам новото начало и да издишам старото… да идва вече 2019 казвам аз“, „Огромни благодарности на всички вас, които ме преведохте през тази година на трусове“, „Не мога да ви отбележа всички, но вие знаете кои сте. Обичам ви безкрайно“, пише тя.     

Причината за смъртта ѝ не е известна, но от полицията очакват доклада на съдебните лекари.     

През 2017 година моделката публично проговори за борбата си с депресията. Тя е популярна на Бонди Бийч в Сидни, където още е търсена за фотосесии по бански след близо 30 години работа в бранша.

 

 

https://www.blitz.bg/svyat/namerikha-mrtva-v-doma-topmodelka-sled-seriya-stranni-postove-v-instagram-snimki_news649848.html

Кратък линк

Още Новини