Наркотици и ревност, довели до убийството на красивата Юлия

Новини за 14.06.2018

Роденият в България Матю К. е заклал бившата си приятелка Юлия Р., защото тя скъсала с него, тъй като употребявал наркотици, съобщава „Билд“.  

Както БЛИЦ съобщи, младото момиче от румънски произход било намушкано смъртоносно в понеделник в парка на немския град Фирзен, разположен близо до Дюселдорф. Юлия била откарана по спешност в болница, където починала от раните си.  

От изявление на местната полиция стана ясно, че извършителят е 17-годишен младеж от България. Той живеел във Фирзен и познавал жертвата. Пазителите нар еда все още се опитват да установят точните мотиви за кървавото нападение.  

Родителите на Юлия заявиха пред „Билд“, че тя скъсала с Матю, защото употребявал дрога. Според немски медии, той бил криминално проявен и бил задържан за разпространение на наркотици и кражби.   От профила му във Фейсбук става ясно, че изпитвал силни чувства към 15-годишната румънка. На 26 май той написал на немски: „За мен ти си единствената, Юлия!“.  

Той е публикувал и снимка сред природата у нас и написал „България, моя страна“. 
 

 

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/roditelite-na-krasivata-yuliya-razkrikha-matyu-ot-blgariya-ya-zaklal-zashchoto-snimki_news606896.html

Кратък линк

Още Новини