Нов скандал гърми във Висшата лига, обявиха втори футболист...

Новини за 07.01.2019

Още един играч употребявал кокаин, почва разследване

Информация за употреба на кокаин от втори английски футболист от Висшата лига е довела до стартирането на разследване от страна на Футболната асоциация на страната, пише „Сън“. Британският таблоид се позовава на сведенията на жена, която е получила покана да употреби наркотици от страна на приятелите на играча.

Тя признава, че футболистът, чието име не се споменава, няколко пъти е влизал и излизал от тоалетната на нощен клуб. По-късно той е бил изгонен от заведението през задния вход.

„Той не знаеше кой ден от седмицата е. Намираше се в състояние, в което не можеше да стои прав и се блъскаше в хората“, признава свидетелката пред „Сън“.

„Бях поканена на коледно парти и знаех, че ще има футболист. Цялата група разполагаше с доста кокаин и няколко пъти ми предложиха да опитам. Самият футболист беше неконтролируем и няколко пъти влизаше и излизаше от тоалетната. Всички явно бяха надрусани“, продължава жената.

Новото разкритие на „Сън“ идва само ден, след като изданието оповести за друг случай с играч от Висшата лига, който е използвал кокаин на парти със съотборниците си. Вчера футболистът е бил повикан на разговор с клубната управа и е отрекъл употребата на наркотици.

Според изданието през миналия сезон шестима футболисти са дали положителни проби за наркотици, но имената на провинилите се играчи не са разкрити. Футболната асоциация е поискала съдействие от всеки, който има информация за употребяващи дрога футболисти.

 

 

https://www.blitz.bg/sport/svezho/nov-skandal-grmi-vv-visshata-liga-obyavikha-vtori-futbolist_420750.html

Кратък линк

Още Новини