Обсада край Разлог! Масов бой, стрелба и седем арестувани след любовна драма

Новини за 12.01.2021

В неделя следобед 4-има от хаджидимовското село се натоварили в автомобил и пристигнали в Годлево, да си вземат момичето

Любовна драма отприщи щур скандал в разложкото село Годлево в неделя вечер, пише struma.com. Мома от хаджидимовското село Ново Ляски пристанала на мъж от Годлево, след като имала връзка с момче от село Ново Ляски. Вчера следобед 4-има от хаджидимовското село се натоварили в автомобил и пристигнали в Годлево, да си вземат момичето. Там обаче ги чакали трима от приятелите на новия любим, които въоръжени с пръти, започнали да удрят по автовобила, с който пристигнали момчетата от Ляски. Колата, управлявана от Т. Трифонов е съсипана, изпотрошени стъкла, изкривени капаци. За да спре скандала, собственикът на автомобила Евдоки П., сезирал на телефон 112 за екшъна, тъй като годлевци били неукротими, разказали запознати. Един от Ляски произвел с газов пистолет изстрели. 

Пристигнали полицаи, които задържал участниците в скандала. Селото жужи, има опасения, че напрежението заради девойката ще продължи. Има засилено полицейско присъствие на място.

https://blitz.bg/kriminalni/obsada-kray-razlog-masov-boy-strelba-i-sedem-arestuvani-sled-lyubovna-drama_news792627.html

Кратък линк

Още Новини