От последните минути живот на стюардесата, изнасилена от 11 души и умряла в адски мъки

Новини за 12.01.2021

Майката на младата жена със сълзи на очи моли президента Родриго Дутерте да повлияе на разследването

За 23-годишната Кристин Анджелика Дацеро от Филипините новогодишната нощ завършва фатално. Красавицата, която работи като стюардеса и има свой блог в Инстаграм със 191 хил. последователи, решава да посрещне новата година в лъскав хотел в град Макати. Тя вдига купон, на който трябвало да присъстват трима мъже, но броят им се увеличил значително. Красива стюардеса умря в адски мъки, изнасилена от 11 души На сутринта Кристин е открита в безсъзнание в хотелската си стая, а в болницата става ясно, че е мъртва. В кръвта й е открито голямо количество алкохол, а по тялото й - много синини и следи от изнасилване.

Причина за смъртта й е руптура на аортна аневризма, предизвикана от голямото физическо натоварване и огромните количества алкохол. На всички 11 младежи, присъствали на фаталния купон, са повдигнати обвинения в изнасилване и убийство, пише Daily Dot. Междувременно полицията разпространи видео от камерите за видеонаблюдение от коридора пред стаята на Кристин, запечатали последните й мигове на този свят. От тях става ясно, че младата стюардеса се е забавлявала доста добре. Тя е облечена с къса рокля, а в стаята й не спират да прииждат мъже.

Служители на хотела са се принудили да донесат допълнителен матрак. Младата жена била толкова пияна, че дори не можела да стои на крака си. Вероятно именно тогава е била изнасилена брутално. Полицията продължава да се опитва да възстанови какво точно се е случило в новогодишната нощ. А майката на младата жена със сълзи на очи моли президента Родриго Дутерте да повлияе на разследването, за да може мистерията около варварската смърт на Кристин да бъде разплетена. 

https://blitz.bg/kriminalni/video-18-ot-poslednite-minuti-zhivot-na-styuardesata-iznasilena-ot-11-dushi-i-umryala-v-adski-mki_news792739.html

Кратък линк

Още Новини