Пазарджишките ченгета арестуваха Бате Све, пращали му дрога по куриерска фирма

Новини за 10.01.2019

Дилър на наркотици, организирал разпространение на територията на Пазарджик, е бил задържан от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. След дълга и упорита работа екипи на сектора пристъпили към реализация във вторник и сряда. При проверка в гаражно помещение, ползвано от криминално проявения Светльо Танчев, с прякор Бате Све.

Престъпникът е на 23 г. от Пазарджик. В гаража ченгетата открили около 31 грама суха листна маса, която реагирала положително на марихуана. Последвало претърсване и в апартамент, където криминалистите се натъкнали близо 15 грама синтетичен канабиноид и 6.5 грама метамфетамин. Полицаите извършили проверка в офис на куриерска фирма в областния град.

Там те открили пратка, предназначена за Бате Све. Вътре имало почти 210 грама зелена листна маса, която реагирала положително на синтетичен канабиноид-известна като къпана трева. Така първоначално събраните данни на криминалистите се потвърдили напълно.

В хода на разследването било установено, че младият мъж е дилър на дрога за територията на Пазарджик и близките села. Той е задържан първоначално за срок от 24 часа в ареста на РУПазарджик. 

В последствие срокът на задържане е удължен от прокуратурата със 72 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.

 

 

https://www.struma.com/sinya-lampa/pazardjishkite-chengeta-arestuvaha-bate-sve-prashtali-mu-droga-po-kurierska_144209/

Кратък линк

Още Новини