Палави ученички баламосаха бензинджия и сътвориха луд екшън по тъмна доба край Пловдив

Новини за 26.02.2021

Момичетата, които са на по 16 и 17 г., отмъкнали джипа му - возили се цяла вечер, катастрофирали и...

Скуката покрай изолацията и онлайн обучението накара две ученички – на 16 и 17 години, да влязат в роля на бандитки и да сътворят истински екшън край Пловдив. Това съобщава „Марица“, позовавайки се на свои източници.

Вчера вечерта по-малката тийнейджърка се обадила на младеж,  с когото се запознала миналото лято. Той работил на бензиностанция до Йоаким Груево и в момента бил на смяна. Ученичката му обяснила, че са на гости с нейната приятелка в селото и го помолила да запали джипа и да ги вземе. 

 
Бензинаджията се поогледал, видял, че няма хора, след което решил да тръгне и да ги вземе с колата от къщата. След като качил момичетата, те го убедили да останат с него на бензиностанцията и да си приказват. 

Малко след като пристигнали, дошъл клиент. Младежът ги оставил за малко, за да зареди колата на шофьора. Тийнейджърките обаче врътнали ключа, който бил на таблото, и отпрашили. За времето от 2 през  нощта до около 5.30 сутринта ученичките си спретнали екскурзия с джипа по селата от Родопската яка. Закъсали в пловдивското село Брестник, пробвали различни маневри, но се ударили в оградата на двор. 

Няколко часа момчето издирвало девойките по телефона. Накрая се обадил на майката на едната бандитка и обяснил какво се е случило. Отново започнало лудо звънене, а ученичките нехаели. 
 
След като приключили с тура около Пловдив, опитали да скрият колата, с намерението след това да отидат на училище все едно нищо не се е случило. 

Майката на едната обаче се намесила и я убедила, че трябва да си понесат последствията. Така ученичките се предали на полицията.  Все още не е ясно какви ще са последствията за тях.

 

 

 

 

https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/palavi-uchenichki-balamosakha-benzindzhiya-i-stvorikha-lud-ekshn-po-tmna-doba-kray-plovdiv_news802225.html

Кратък линк

Още Новини