Палач от наркокартел разтворил в киселина над 300 трупа, от тях останали само пломбите

Новини за 07.01.2020

Бивш член на страховития наркокартел Синалоа разкри как кръвожаден престъпник и колега по групировка е разтворил над 300 тела на членове на конкурентни картели, пише в. "Дейли Стар".  

Човекът, известен с прякора "Сянката", твърди, че е бивш трафикант на оръжия за бандата на Хоакин "Ел Чапо" Гусман.  В миналото източникът е разказвал колко реалистичен всъщност е сериалът на "Нетфликс" "В обувките на дявола".  Тези дни, в разговор с ютубъра Шон Атууд, той сподели зловеща история, която сякаш е изскочила от самия сериал.  Във видео той обяснява как членът на картела Сантяго Менти Лопес сам се е нагърбвал със задачата да се отърве от телата на жертвите на картела в Тихуана, Баха Калифорния.  

Този човек стигна чак до там, че в един момент разтворените от него в киселина тела надминаха 300, твърди гангстерът.  "Властите му претърсваха задния двор, както си личи от многото документи, търсейки хора, но намираха само пломби, които не се разтваряха в киселината. Това, най-малкото, е откачено и много страшно. Те убиваха хората на други места, а след това му караха телата. Този ги слагаше в 55-галонови бъчви. След това от време на време ги разбъркваше, за да може телата хубаво да се разтворят. Домът му беше пълен с варели", разказва източникът.  За да направи нещата още по-зловещи, Сянката твърди, че телата се разлагали в киселината в съвсем нормална на външен вид къща на спокойна улица в жилищен квартал. 

Той твърди още, че мъжът е бил арестуван и е признал напълно за деянията си, но "въобще не е демонстрирал никакво съжаление". 

 

 

 

https://blitz.bg/svyat/palach-ot-narkokartel-raztvoril-v-kiselina-nad-300-trupa-ot-tyakh-ostanali-samo-plombite-video_news719078.html

 

Кратък линк

Още Новини