Пламен Гьонев арестуван в Созопол с марихуана, Костадин Бисеров – в Несебър с коктейл от наркотици

Новини за 04.08.2020

Прокуратурата подхвана двамата, умува дали да ги обвини за наркоразпространение

20-годишният Пламен Гьонев от Стара Загора е арестуваният с наркотици в Созопол. Флагман.бг съобщи за полицейската акция тази сутрин.

Припомняме, че в Пламен, който е задържан от созополски ченгета на ул.“Републиканска“ са открити 10 грама марихуана, а в квартирата му на ул.“Тракия“ още 40 грама. Подозира се, че той се занимава с наркоразпространение, но на този етап разследващите все още нямат достатъчно доказателства. Старозагорецът вече е освободен от ареста, но съвсем скоро предстои да му бъде повдигнато обвинение, научи Флагман.бг.

В края на миналата седмица е задържан и още един мъж за когото се подозира, че се занимава с наркоразпространение – Костадин Бисеров на 27 години от Сандански. Той е обитавал жилище в апартхотел в Слънчев бряг-Запад. В жилището са открити канабис, амфетамин, екстази, метамфетамин.

Проверка на Флагман.бг показа, че лице със същото име и възраст от Сандански е племенник на легендарните народни изпълнителки сестри Бисерови. Преди 10 години, когато е бил на 17 г., Костадин Бисеров е пребит в родния си град от треньора си по плуване. На този етап няма яснота дали този Костадин Бисеров е арестуваният в Слънчев бряг.

И при Костадин ситуацията е като при Пламен – анализират се събраните доказателства, за да се прецени какво обвинение ще бъде повдигнато. Дали само за държание на наркотици или за разпространение.

 

 

 

 

 

https://www.flagman.bg/article/220465

Кратък линк

Още Новини