Полицаи нахлуха на развратно секс парти и бяха шокирани от реакцията на суингърите, спипани на калъп

Новини за 13.01.2021

Виждайки ни, те решиха, че сме стриптийзьори и че всичко е част от купона, сподели служител на реда

Суингъри объркаха полицаи, отзовали се на сигнал за нелегално секс парти, със стриптийзьори. Шокиращият случай се е разиграл в Аржентина, съобщава Buenos Aires Times. Инцидентът е станал във ферма в района на град Мар дел Плата. Правоохранителните органи получили анонимно съобщение за подготвящо се развратно парти. Когато пристигнали на указаното място, те заварили над 20 души на възраст между 30 и 35 години. 

Музиката свирела, гостите похапвали, а на пода в едно от помещенията имало много матраци. Виждайки полицаите, участниците в партито побързали да ги поканят да се присъединят. След това до един от униформените се доближила жена и му прошепнала, че много я възбужда. „Виждайки ни, те решиха, че сме стриптийзьори и че всичко е част от купона”, разказа пред журналисти един от полицаите. 

В крайна сметка на разврата бил сложен край. Всички присъстващи, както и собствениците на фермата, са заплашени от солени глоби за нарушаване на ограниченията, въведени в Аржентина за борба с пандемията. Полицаите отбелязват, че участниците в партито не са оказали съпротива. Всички се държали много възпитано, а някои дори се шегували.

https://blitz.bg/svyat/politsai-nakhlukha-na-razvratno-seks-parti-i-byakha-shokirani-ot-reaktsiyata-na-suingrite-spipani-na-kalp_news792953.html

Кратък линк

Още Новини