Полицията във Варна е задържала двама мъже за притежание на наркотици

Новини за 05.11.2019

Полицията във Варна е задържала двама мъже за притежание на наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Варна. Вчера, около 02.15 часа, във Варна, е извършена полицейска проверка на М.М. (26 г.), местен жител, известен на МВР. У него е намерено и иззето пакетче с бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0.06 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

В неделя .около 16.30 часа, във Варна е извършена полицейска проверка на В. Ж. (31 г.), местен жител, известен на МВР, у когото е намерено и иззето пакетче с бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0.08 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

 

 

http://www.focus-news.net/news/2019/11/05/2716520/politsiyata-vav-varna-e-zadarzhala-dvama-mazhe-za-pritezhanie-na-narkotitsi.html

Кратък линк

Още Новини