Разнищиха загадъчната смърт на голата моделка след секс с милионер и съпругата му - в кръвта й са били открити следи от алкохол и наркотици

Новини за 02.12.2019

Малайзийските власти съобщиха, че 18-годишната холандска манекенка Ивана Смит е убита, а не е загинала при нещастен случай, както се смяташе по-рано, информира "Мирър".

В края на ноември 2019 г. са били прегледани отново обстоятелствата около смъртта на манекенката и полицията е възобновила разследването. Според думите на представителя на органите на реда в Куала Лумпур Хузир Мохамед, поради важността на разследването е сформирана отделна работна група.

Голото тяло на моделката бе открито на 7 декември 2017 г. в близост до сграда в Куала Лумпур, столицата на страната, където живеели американският биткойн милионер Алекс Джонсън и съпругата му Луна. Смит паднала от балкона им на 20-ия етаж, прелетяла 60 метра и се ударила в покрив на височината на шестия етаж. В кръвта й са били открити следи от алкохол и наркотици. На 6 декември двойката се срещнала със Смит в нощен клуб и я завели у дома, където правили групов секс.

Около седем сутринта моделката изпратила селфи на възлюбения си, на което тя позирала с Луна Джонсън. След два часа и половина момичето било мъртво. На снимката: Американският биткойн милионер Алекс Джонсън и съпругата му Луна Полицията е арестувала Алекс и Луна Джонсън след откриването на трупа. И двамата твърдяли, че не са употребявали наркотици през тази нощ и не са давали на Смит. Те заявили, че моделката паднала, докато двамата спяли.

Малайзийските власти заподозряли съпрузите в употреба на наркотици, но не успели да го докажат. Две седмици по-късно Алекс и Луна Джонсън били освободени без обвинение. Двойката избягала в Сингапур, а след това в Съединените щати. Тогава смъртта на Смит била смятана за нещастен случай. Роднини на починалата наели бившия британски полицай Марк Уилямс-Томас за независимо разследване.

Скоро той заявил, че момичето е убито. Втора аутопсия, извършена в Холандия, разкрила, че синините по ръцете и главата й са се появили преди падането. 

 

 

 

https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/raznishchikha-zagadchnata-smrt-na-golata-modelka-sled-seks-s-milioner-i-sprugata-mu-snimki_news712506.html

Кратък линк

Още Новини