Светкавично: Разкрито е гнусното убийство на Венко Лудия в Търнава

Новини за 07.08.2020

Разкрито е гнусното убийство във врачанското село Търнава, пише BulNews. След денонощна работа местните криминалисти установиха, че извършителите са трима мъже, от които двама са задържани, а третият се издирва.  По неофициална информация, извършителите са на възраст между 20 и 30 години. Двама от тях са българи, а другият е циганин.

Вчера те решили да се съберат с Вени Лудия, за да пушат трева и да пият алкохол. На този етап не е ясно какво е отключило агресията им към техния приятел, за да му отрежат пениса, да му го набутат в устата, след което да му прережат гърлото. В момента аутопсия уточнява конкретните причини за смъртта на Вени Лудия. Двамата задържани са в районното управление на полицията в Бяла Слатина, където местните криминалисти продължават работата с тях.

За национално издирване е обявен техният съучастник, който се укрива. Запознати коментират, че кървавото престъпление е разкрито за толкова кратко време благодарение на служителите на МВР, които отлично познават своя район и контингента.


 

https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/svetkavichno-razkrito-e-gnusnoto-ubiystvo-na-venko-ludiya-v-trnava-v-aresta-sa-okovani_news762625.html


 

Кратък линк

Още Новини