Скандални разкрития за богаташкото синче Любослав, изнасилил бивша съученичка в мазе

Новини за 16.09.2020

В хода на досъдебното производство е било установено, че по време на извършване на престъпните деяния Влахов е бил под въздействие на наркотик

Районна прокуратура – Сандански е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 21-годишния Любослав Влахов от санданското село Ново Делчево за извършени от него престъпления по чл. 152, ал. 1 и по чл. 354а, ал. 3 от НК. През нощта на 21.09.2019 г., след като посетил парти, обвиняемият В. отишъл с компания на дискотека в гр. Сандански. Останал там до около 5 ч. От заведението, заедно с познати, се насочил към апартамента на единия от тях. Младият мъж продължил да употребява алкохол.

Обвиняемият решил да покани в жилището негова бивша съученичка. Около 11 ч. се опитал да се свърже с нея чрез мобилното приложение „Месинджър“, но безуспешно. По-късно, след като установила пропуснато обаждане от него, тя му отговорила, че не може да разговарят. При повторен опит да се свържи с момичето, Л.В. успял да проведе разговор с нея, като й заявил, че спешно трябва да се срещнат. Въпреки че му отказала, обвиняемият продължил да й се обажда. 

Успял да я убеди, че има основателна причина да се видят, посочил й адреса и обещал да поеме разходите за такси. Момичето споделило на баща си за разговора с В. и го помолило да я закара до указаното от него място за среща. Мъжът се съгласил и като стигнали въпросния район на града, останал да чака дъщеря си на паркинга. Л.В. срещнал бившата си съученичка пред входа на кооперацията и й предложил да се качи в апартамента „за купон“. 

Тя му отвърнала, че бърза и го помолила да й обясни причината за исканата от него спешна среща. Междувременно двамата стигнали до входа и стълбището на кооперацията.

Обвиняемият започнал да я опипва, след което я хванал с ръцете през тялото и я изблъскал надолу по стълбите, водещи към мазетата на кооперацията. Пострадалата не могла да окаже каквото и да е съпротива на насилника, с оглед физическото му превъзходство. Възползвайки се от това, обвиняемият се съвкупил с нея, като я принудил със сила. Пострадалата успяла да избяга, когато Л.В. отклонил вниманието си, поради повикване по телефон. Тя споделила за случилото се на баща си, след което подали сигнали до РУ на МВР в гр. Сандански.

Междувременно обвиняемият се върнал в апартамента, където започнал да събира личните си вещи. Сред тях имало плик с полиетиленово фолио, съдържащ бяло прахообразно вещество. На посоченото от пострадалата място били изпратени полицейски служители, които пред входа на кооперацията задържали обвиняемия В. При извършения личен обиск у него било намерено пакетче с наркотично вещество, което при полеви тест реагирало на кокаин.

В хода на досъдебното производство е било установено, че по време на извършване на престъпните деяния Л.В. бил под въздействие на наркотик. Той е познайник на ченгетата в курортния град. Преди време с негов приятел сътвориха истински екшън по главен път Е 79 край Сандански, преследвайки безпричинно шофьор на микробус и  го принудиха с бясна скорост да стигне до полицията в града и да поиска помощ. Имал е и други прояви. Според хора, които го познават, той се държи като недосегаем, развявайки имена на хора от местното полицейско управление, които го протежирали. Припомняме, че след като е направен преглед на момичето, е установено, че момичето има охлузвания и данни за насилие, а взетия биологичен материал, доказва, че е налице полов акт, пише struma.com.

Според нейните показания, била извикана от Влахов, на купон в апартамент в Сандански. В разгара му, той я замъкнал навън, за да разговарят, след което я задърпал по стълбите към мазето на блока, където осъществил с нея насилствен полов акт.

https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/skandalni-razkritiya-za-bogatashkoto-sinche-lyuboslav-iznasilil-bivsha-suchenichka-v-maze_news769779.html

Кратък линк

Още Новини