СНИМКА показа къде се е самоубил килърът на Камелия! Преди да си тегли куршума, Любомир…

Новини за 20.03.2019

Любомор Аяров е сменил пет адреса, преди да се самоубие. Това е направил със собствена ловна пушка, придобита от него през 2017. Полицията е проникнала в дома му чрез робот за организирана престъпност. Мъжът е открит мъртъв в жк "В. Левски", блок 63, ет. 6. Това стана ясно от проведения брифинг в Съдебната палата на Софийски окръжен съд. 

БЛИЦ припомня, че съпругата му, която бе открита мъртва вчера пред шивашкото й ателие, е била видяна от сина й, след като вече била убита.  „По-късно през изминалата нощ детето дало показания“, поясни окръжен прокурор Наталия Николова. Междувременно се появиха първи кадри от местопрестъплението, а също така стана ясно, че Камелия е издъхнала за минути, но в страшни мъки. Първоначално се твърдеше, че то е било директен свидетел на престъплението.  Любомир и Камелия са семейство от 2005 г. От известно време тя съобщил на съпруга си, че има отношения с друг мъж и искала да се развеждат. Това бе съобщено на брифинга.  В деня на убийството й показала на Любомир документи за развод. Най-вероятно това е бил мотивът на съпруга й да извърши престъплението. 

https://www.blitz.bg/kriminalni/snimka-pokaza-kde-se-e-samoubil-kilrt-na-kameliya-predi-da-si-tegli-kurshuma-lyubomir_news663708.html

Кратък линк

Още Новини