Трагедия: Красива стюардеса умря в адски мъки 3 дни, след като я ухапа комар

Новини за 09.08.2019

Красива стюардеса почина в адски мъки, след като бе ухапана от комар. Организмът на младото момиче от Тайланд се е предал след 3-дневна мъчителна борба с  вирусната треска Денга. Семейството на 25-годишната служителка на авиокомпания Thai Lion Air е потърсило лекарска помощ с едни и същи оплаквания – силна треска и адско главоболие. Гл. ас. Огнян Миков: Тигровите комари не могат да ни заразят с опасни болести! След изследванията станало ясно, че всички роднини са поразени от вирусното заболяване

Организмът на Апитчая Жареонди обаче не успял да се справи с вируса и младата жена починала. 

Предаването на инфекцията става при ухапване от комар. 7 нетрадиционни метода за справяне с ухапването от комари В момента в Тайланд те са страшно много, тъй като страната се намира в разгара на дъждовния сезон.

Семейството на Апитчая своевременно взело мерки, за да избегне контакта с насекомите, но стюардесата не извадила късмет. Вирусът предизвикал вътрешно кръвотечение, шок и отказ на органите. Какво да правим, ако насекомо влезе в ухото ни   Разбирайки за кончината на Апитчая, приятелят й написа трогателно съобщение на страницата си в социалната мрежа.

В 9:10 часа сутринта на 29 юли 2019 година загубих завинаги втората си половинка. Почивай в мир. Обичам те. Да се срещнем в сънищата. Имаме още толкова много неща да обсъдим. Не се прощавам”, пише Парфе Ян. 

 

 

https://blitz.bg/svyat/tragediya-krasiva-styuardesa-umrya-v-adski-mki-3-dni-sled-kato-ya-ukhapa-komar_news690179.html


 

Кратък линк

Още Новини