Ужас в столичния "Дружба", мъж изнасили брутално бившата си, би я с юмруци, а после...

Новини за 20.03.2019

Софийска районна прокуратура задържа 35-годишен мъж за изнасилване и извършване на блудствени действия, съобщиха от държавното обвинение. Извършителят е бивш съпруг на пострадалата. 

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство за това, че на: На 15.03.2019 г., за времето от около 12,00 часа до около 14,00 ч., в София, при условията на продължавано престъпление, са извършени блудствени действия спрямо Й., след което мъжът се е съвкупил с нея, като е употребил сила и заплашване. 

Деянията са извършени както следва: 1. На 15.03.2019 г., за времето от около 12,00 часа до около 13,00 часа, в ж.к. "Дружба“, в тревните площи, източно от моста на бул. "Брюксел“, в близост до влаковите релси, са извършени блудствени действия спрямо Й., като е употребена сила и заплашване – извършителят удрял пострадалата по тялото с юмруци и й заявил: "…сега ще видиш какво ще стане с теб!“, след което мъжът се е съвкупил с нея, отново чрез употреба на сила и заплашване. 

2. На 15.03.2019 г. за времето от около 13,00 часа до около 14,00 часа, в къща за нощувки в София са извършени блудствени действия спрямо Й. Извършителят й заявил: "ще те бия, много ще те бия, не се дърпай“, след което деецът се е съвкупил с нея, отново като я заплашвал. В хода на разследването е установена самоличността на извършителя – Г. Б. 

Предвид високата обществена опасност на деянието на извършителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Б. за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на СРС на 21.03.2019 г. – за разглеждане на искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“.

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/uzhas-v-stolichniya-druzhba-mzh-iznasili-brutalno-bivshata-si-bi-ya-s-yumrutsi-a-posle_news663748.html

Кратък линк

Още Новини