Умря убиецът от Милево, който безжалостно ликвидира съпругата си

Новини за 25.03.2020

Скандалът в събота е станал по незначителен, дребен повод, последвало е убийството

81-годишният Кольо Рашков от пловдивското село Милево, който уби жена си Добринка в събота, е издъхнал в болница в Пловдив в неделя. Това научи БЛИЦ от източници на разследването. Припомняме, че възрастният човек се опита да се самоубие с незаконния пистолет, с който ликвидира съпругата си. 76-годишната Добринка бе намерена бездиханна от роднина, който отишъл в дома на старците. Той е подал сигнала за ужаса, а Спешна помощ е откарала дядото в болница, където лекарите се бореха за живота му. 

Пред репортер на БЛИЦ местни хора коментираха в деня на зверството, че Кольо бил голям майстор зидар и художник, не бил конфликтен, семейството било за пример. Днес обаче разследващи разкриха пред БЛИЦ, че убиецът е бил скандалджия, но само у дома си. Тероризирал е жена си, но това е оставало скрито от обществото. Скандалът в събота е станал по незначителен, дребен повод, последвало е убийството. Води се разследване, разпитват се свидетели, назначени са експертизи. 

https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/samo-v-blits-umrya-ubietst-ot-milevo-koyto-bezzhalostno-likvidira-sprugata-si_news735004.html

Кратък линк

Още Новини