ХВАНАХА ДРОГИРАН ШОФЬОР И ДВАМАТА МУ СПЪТНИЦИ С НАРКОТИЦИ В ДОБРИЧ

Новини за 08.05.2018 Задържан е дрогиран шофьор без книжка и двамата му спътници за притежание на наркотици, съобщиха от МВР Добрич.
На 6 май, около 01:15 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд” с полска регистрация. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,9 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагира на амфетамин.

При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на автомобила е лишен от право да управлява МПС. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани пътниците в автомобила С.С. (27 г.) от с. Пчелино, обл. Добрич, А.А. (17 г.) от с. Одърци, обл. Добрич и водача на автомобила С.А. (37 г.) от с. Стефаново, обл. Добрич, и тримата известни на МВР.

По случаите са образувано бързи полицейски производства.  https://www.dobrichonline.com/novini/45739/khvanakha-drogiran-shofor-i-dvamata-mu-sprtnitsi-s-narkotitsi-v-dobrich

Кратък линк

Още Новини