Шок! Откриха хероин в ученици на Земеделската гимназия в Сандански!

Новини за 10.01.2019

Шокиращо в земеделската гимназия в Сандански. Директорът Е. Терзийски откри хероин в двама от учениците, след сигнал за тяхно неадекватно поведение. 17 -годишните Станислав от Сандански и Николай от Петрич предали доброволно пакетчето с хероина и започнали взаимно да се клеветят, разбра Struma.com. 

Според Николай дрогата била собственост на Станислав, другият пък твърди, че съученикът му лъже. Момчетата били задържани в полицията за обяснения, но не е изяснено откъде са се сдобили с хероина. 

Директорът Емил Терзийски лично е информирал органите на реда и е предал пликчето с наркотика, който е 0.10 грама. Случаят буквално разтърси елитното училище в града. Става страшно след непълнолетните и малолетни ученици. Многократно сме писали, че дилъри на наркотици обикалят училищата, предлагайки стоката си на малките ученици и това е характерно не само за Сандански. 

Според статистиката голяма част от непълнолетните ученици са опитвали наркотични вещества, а други пък ежедневно пушат канабисови цигари. 

Бич е разпространението на дрога, затова полицията прави ежедневни акции срещу наркоразпространението.

 

 

https://www.struma.com/krimi/v-struma-com-shok-otkriha-heroin-v-uchenici-na-zemedelskata-gimnaziya_144184/

Кратък линк

Още Новини