Шофьор блъска патрулка – у спътничката му марихуана и електронна везна

Новини за 12.09.2019

Служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Пазарджик задържаха млада жена за разпространение на наркотици, съобщава пресцентърът на дирекцията. Задържан е и неин приятел направил опит да избяга и осуети полицейската проверка , като блъснал служебен автомобил. 

Акцията е проведена в края на миналата седмица, когато на една от улиците на областния град екипите засекли лек автомобил „Хюндай“. В него пътували 25-годишната В. Г. от Септември и водачът, Г. Г. (28 г.) от село Виноградец. При опит да бъде спрян шофьорът не се подчинил и се опитал да избяга, като умишлено блъснал служебен автомобил „Опел“.

При инцидента няма пострадали полицейски служители. Незабавно последвало задържане на двамата, както и щателна проверка на колата. На пода в нея е открито полиетиленово топче с малко над 13 грама суха листна маса,     която при направения полеви наркотест реагирала положително на марихуана. В дамската чанта били намерени още електронна везна и топче с неголямо количество марихуана. Малко по-късно, при направеното претърсване, в жилището на В. Г. са открити още две електронни везни и близо 30 грама от същия вид дрога.

Дилърката и нейния спътник са задържани в ареста на РУ-Пазарджик. Работата по случая продължава под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Води се дознание.

 

 

 

https://pz-info.com/шофьор-блъска-патрулка-у-спътничкат/

Кратък линк

Още Новини