„Западната култура и християнският народ са в пълен упадък!“ –това бяха думите на главния прокурор на италианския гр.Катандзаро- Никола Гратери

Новини за Канабис 18.09.2019

По време на прес-конференцията на 14.09.19 г. по случай представянето  на новата книга на  главния прокурор на южна Италия- Никола Гратери и  професор  Антонио Никасо - "Тайната история  на Ндрангета:“ , г-н Гратери подчерта , че системната употреба на марихуана води до необратимо унищожаване на мозъчни клетки , което от своя страна на по-късен етап предизвиква шизофрения и засилена агресия сред младото поколение.

Г-н Гратери с възмущение спомена за намерението на един италиански сенатор да се легализира кокаинът в Италия. Главният прокурор зададе въпрос към този сенатор как ще стане това, защото в Европа никъде не е легализирана употребата на кокаина. Единствените три държави, в които е легализиран са : Колумбия, Боливия и Перу.

Според Гратери е крайно време да се отнеме властта на някои хора, чиято единствена цел е  да изкарват огромни суми пари и да нехаят за народа си.

„Това е престъпление спрямо Италия!“- подчерта Гратери.

Той допълни, че западният свят няма етика и морал.

 В заключение, главният прокурор приветства хората да бъдат будни, отговорни към децата си , да съхранят морала и културата си.

 

https://www.facebook.com/nicolagratteriufficiale/videos/vb.370074357462/420337741941737/?type=2&theater

 

 

Кратък линк

Още Новини