„Наркомафията така е превзела всички рапъри, че няма рапър, който да не пее за дрога.

Новини за Синтетични наркотици-Амфетамини 30.10.2013

И аз вече съм убедена, че всички получават пари, защото тези клипове трябва да са спонсорирани от някого", отсече Силвия Кацарова в свое интервю.

Тя е убедена, че някой стои зад гърба на рапърите и нарочно спонсорира песните им за дрогата.

„Всички тeзи Криско, Лора на ден можеш да ги чуеш по 20 пъти по всички радиа. Но да пееш за 10-годишни, които правели аборт... Това е много жалко. Това е дъното на нашата култура. По-голямо дъно няма да има", възмути се Кацарова.

Според нея подобни изпълнители имат огромен грях към децата, защото ги тласкат към дрога и секс, пише "Всеки ден".

„Ние убихме тяхното детство. Няма друга нация по света, където това да се случва",

каза певицата. Силвия Кацарова разкритикува и държавата, която не си мърда пръста да подкрепи младите творци, чиито песни не са посветени на дрогата и секса.

Силвия Кацарова изригна срещу новата тенденция в българската музика да се възпяват дрога и секс.

Наркомафията така е превзела всички рапъри, че няма рапър, който да не пее за дрога. И аз вече съм убедена, че всички получават пари, защото тези клипове трябва да са спонсорирани от някого",отсече певицата по БНТ.
 

Според Кацарова някой нарочно спонсорира песните на R&B изпълнителите за наркотици.„Всички тeзи Криско, Лора на ден можеш да ги чуеш по 20 пъти по всички радиа. Но да пееш за 10-годишни, които правели аборт... Това е много жалко.Това е дъното на нашата култура. По-голямо дъно няма да има", възмути се някогашната фронтдама на LZ.

Според нея подобни изпълнители имат огромен грях към децата, защото ги тласкат към дрога и ранен секс. „Ние убихме тяхното детство. Няма друга нация по света, където това да се случва", каза певицата, цитирана от "Блиц". 

 

Кратък линк

Още Новини