12 години по-късно! Дъщеря призна, че убила баща си, след като намерила детско порно у дома (СНИМКИ)

Новини за 12.07.2018

Жена, която намушка баща си, след като откри детски порно в дома им в Стокпорт, Манчестър, бе осъдена на девет години затвор. Барбара Коумбс е извършила жестокото убийство през 2006 г., след което е увила тялото на жертвата си в килим и го е погребала в градината. Никой не предположи за случилото се цели 12 години, съобщава Mirror.

63-годишната жена се занимавала с градината, след което решила да си почине. Тя влязла в къщата, където живеела с баща си, и открила на масата кутия с детски еротични снимки. Тогава разярената дъщеря отишла при 87-годишния Кенет Коумбс и го ударила с лопата по главата, а когато той се обърнал към нея, тя му нанесла втори удар.

Барбара гледала как баща й, участник във Втората световна война, бавно кървял. Жената го погребала в градината чак на следващия ден. По-късно тя признава, че Кенет я подлагал на физическо и психическо насилие още от детството й.

Барбара успяла да скрие убийството на баща си, да отговаря на писма от негово име и да получава пенсия, която възлиза на 189 хиляди лири за цялото това време, заедно с обезщетение за настойника. Брат си и дъщеря си тя излъгала, че Кенет е умрял от сърдечен удар и бил кремиран. Барбара обаче знаела, че рано или късно ще се появи истината и решила да каже на полицията всичко. Жената признава, че е убила баща си с отвращение, в пристъп на паника и не знаела какво да прави.

https://www.blitz.bg/kriminalni/12-godini-po-ksno-dshcherya-prizna-che-ubila-bashcha-si-sled-kato-namerila-detsko-porno-u-doma-snimki_news613194.html

Кратък линк

Още Новини