14 дни без следа от Радинела: Близки и познати я търсят

Новини за 21.01.2020

Вече 2 седмици 26-годишната Радинела от врачанското село Нивянин е в неизвестност. Близки и приятели издирват неуспешно майката на две деца.

Те обикалят всички пусти къщи, крайселски местности, районите около реката край селото, но от нея няма и следа.

В деня на изчезването си Радинела е била на работа в детската градина в селото.

"Тръгна си на обяд, понеже е в почивка. След това дойде и седна на една пейка. Говори по телефона, взе един плик и си тръгна", сподели Борислава Дуцовска, колежка на Радинела.

Радинела тръгнала без дори да види децата си, които били в същото учебно заведение. Съпругът й Николай Златков дошъл да я търси в края на работния й ден, но разбрал, че е изчезнала, пише "Нова тв". Той разказа, че я е търсил навсякъде около селото, но следа от нея нямало.

Майката на Радинела Анжела Иларионова се прибрала от чужбина, за да я търси.

"Ходих в детската градина, ходих и при кмета. Всеки ден съм в полицията – и в Борован, и в Бяла Слатина и във Враца. Пред хора от селото е споделяла, че съпругът й я биел и малтретирал”, разказва тя.

Анжела споделя, че се страхува от вероятността дъщеря й да е сложила край на живота си. Съпругът й признава, че между тях е имало скандали, но не вярва изчезването й да е свързано с това. Местните допускат три вероятности – да е сложила край на живота си, да е отвлечена и убита, или просто да е избягала от мъжа си.

 

 

 

https://www.dnes.bg/stranata/2020/01/21/14-dni-bez-sleda-ot-radinela-blizki-i-poznati-ia-tyrsiat.436577

 

Кратък линк

Още Новини