18-месечно момче е намерено в мръсна клетка за кучета със змии и стотици мишки в Тенеси. Тримата обвиняеми са произвеждали марихуана

Новини за 07.07.2020

В Тенеси са повдигнати обвинения на трима души за държане на малко дете в клетка за кучета, сред мишки и змии, включително и 10 фута дълга боа, сочат доклади на полицията.

Служители са открили това в Бюканън, след като били извикани да разследват злоупотреба със животни, съобщава телевизия Fox 17 Nashville.

Шерифът на окръга Хенри Монте Белев каза, че 18-месечно момче, живее в клетка за кучета. В клетката са пълзели насекоми и е миришело на урина.

„В стаята имаше дете в клетка, осем змии и храна за змията срещу клетката на детето. Осем змии в една и съща стая. Мишки, които тичат навсякъде“, каза Белев.

Служители от социални грижи за взели детето. Не са разкрити подробности за неговото състояние.

42-годишната майка на момчето, Хедър Скарбъу е една от арестуваните, каза Белев.  

 Другите задържани са нейният съпруг Томас Браун, на 46 години и неговият баща Чарз Браун на 82 годишна възраст.

На всички са повдигнати обвинения за злоупотреба с деца, жестокост към животни, притежаване на огнестрелно оръжие, производство на марихуана и притежаване на наркотични средства, съобщи Fox 17.

Служителите са иззели 17 пушки, 6 кокоши и петли, 56 кучета, 10 зайци, 4 папагали, 3 котки, 8 змии, фазан и гекон.

Източник: https://www.foxnews.com/us/tennessee-deputies-find-toddler-in-dog-cage-arrest-mom-2-others?fbclid=IwAR3bAQZfGuST-ENvpMIHmSPbNuXK7bzg20C_Iy2qHbV8ToUvZUSybSOhAZA

 

Кратък линк

Още Новини