30-годишен мъж от Етрополе е задържан за притежание на наркотици

Новини за 10.01.2019

30-годишен мъж от Етрополе е задържан за притежание на наркотици. Това съобщиха от ОДМВР - София.

В рамките на последните няколко месеца полицаи неколкократно задържали мъжа с различни по вид и тегло наркотични вещества. Срещу него са образувани общо три досъдебни производства. През септември 2018 г. от него са иззети топче канабис и таблетка амфетамин. 8 топчета канабис и още толкова метамфетамин са открити и иззети три месеца по-късно от автомобила му. Последният случая датира от онзи ден, когато опитал да погълне дрога, за да не бъде открита при предприетата му полицейска проверка.

Намерението му било осуетено от светкавичната реакция на униформените, а след като в колата му били открити още известни количества канабис и амфетамин, мъжът за пореден път бил задържан в ареста на районното управление.

След приключване на действията на разследващия екип етрополецът е привлечен в качеството на обвиняем и е арестът му е удължен на 72 часа с прокурорско постановление.

 

 

http://www.focus-news.net/news/2019/01/10/2610549/sofiya-30-godishen-mazh-ot-etropole-e-zadarzhan-za-pritezhanie-na-narkotitsi.html

Кратък линк

Още Новини