25 март 2016 - Ден на търпението

Новини за 08.03.2016

Общински съвет по наркотични вещества Благоевград се обръща към Вас по повод 25 март - Благовещение и Ден на търпението. Това е ден, в който за поредна година ще призовем към търпение - взаимно изслушване и уважение, зачитане мнението на другите и толерантни взаимоотношения между ученици, учители, родители. Идеята за Ден на търпението се роди преди няколко години по време на обучението "Необходимостта младите хора да защитават общественозначими каузи"  на младежите от Младежки общински съвет по наркотични вещества и техни приятели - ученици от различни училища в Благоевград.

Надяваме се да се включите в отбелязването на този ден с различни дейности на учениците и учителите от Вашето училище по повод 25 март - Ден на търпението, на 25 март  2016 г.

Очакваме до 18.03.2016 г.(петък) описание на дейностите, които ще се случат във Вашето училище по повод Деня на търпението, а може и оформено като програма за самия ден -25 март, на този имейл (pitaizan@gmail.com).

Въз основа на изпратената от Вас информация ще изготвим обща програма, която ще предоставим на медиите и РИО - Благоевград, чиято подкрепа имаме и тази година.

След това до 31 март (включително) ще очакваме снимки от събитията във Вашето училище, за да публикуваме новини за случилото се на нашите сайтове.

Благодарим Ви предварително и Ви желаем спорна работа.

Екип на ОбСНВ Благоевград

 

 

 

 

Кратък линк

Още Новини