Дрогата на елита: Адренохром

,

Aдренохромът е органично химично вещество, което се получава при окисляване на надбъбречната жлеза. Смята се, че адреналинът се произвежда, когато човек е развълнуван или е подложен на „адреналинов прилив“. Аденохромът е известен като серум, наречен "Фонтан на младостта". Има препратки, че се свързва със сатанизма или други тайни култове.Гледали ли сте филма „Страх и омраза в Лас Вегас“, а чели ли сте книгата на Хънтър С. Томсън. Е, ако сте направили и двете, тогава ще сте запознати с една конкретна сцена. В сцената един от героите споменава, че сатанистът му го е дал като начин на плащане, той продължава с: „Това нещо прави така, че пълната бъркотията да изглежда като джинджифилова бира“, споменавайки „бутилка с кафяв цвят“, пълна с „ адренохром ".

Какво е Адренохром?

Адренохромът е органично химично вещество, което се получава при окисляване на надбъбречната жлеза. Смята се, че адреналинът се произвежда, когато човек е развълнуван или е подложен на „адреналинов прилив“.

Съединението може да причини хемостаза или да има антихеморагичен характер. Продажбата или употребата на аденохром, като лекарство, е силно контролирана и регулирана от Агенцията за контрол на храните и лекарствата. Тук идва и интересната част...

Смята се, че адренохромът е "тайната за подмладяването", а потребителите изпитват уникално чувство на еуфория.

Произход на Адренохром

Аденохромът е известен като серум, наречен "Фонтан на младостта". Има препратки, че се свързва със сатанизма или други тайни култове. Култовете са силно секретни и те действат тайно своите организации. Култовете често са смъртоносни.

Цивилизации, които редовно са жертвали хора, са били египтяните, маите и ацтеките. Тези цивилизации са били активни  в процеса на извличане на адренохром.

Смята се, че адренохромът премахва жизнената енергия на жертвата и когато потребителят поглъща лекарството, той след това получава енергията от жертвата.

За адренохромa се смята, че причинява психични разстройства, дереализация и еуфория.

Как се добива aдренохром?

 Адренохромът се добива от отвлечени деца под 9-годишна възраст (лекарството е по-мощно). Децата трябва да бъдат много уплашени, за да  се извлече мощен адреналин / епинефрин от епифизата. Той има ефектите на LSD.

Адреналинът / епинефринът се извлича бързо, тъй като адреналинът не е толкова мощен във времето. Начинът, по който се прави, е чрез игла, която се пробива в окото, за да секретира адреналин / епинефрин от мозъчния ствол.

Адренохромна реколта и елита

Казват, че елитите управляват трафика на деца по целия свят, купувайки и продавайки ги за свое удоволствие. Децата са най-предпочитани, тъй като изпитват огромен шип адреналин от епифизната жлеза. През 2018 г. Националния център за изчезнали и експлоатирани деца в съобщава за 424 000+ изчезнали деца в Америка.

Много от елитите са пристрастени към веществото. Те участват в това, което се нарича „Готвене на дух“ и провеждат партита около предмета на човешкото жертвоприношение. Тези хора жертват деца, ядат телата, пият кръвта и се покланят на боговете на злото. Тези неща обикновено са доста пристрастяващи. Отказването от лекарството е трудно.

Един отличен пример за елита и известния наркотик е примерът на Ал Гор. Има слухове, че докато бил летище, носил куфар, пълен с кръв.

Адренохромът води ли до пристрастяване?

Съединението има няколко ефекта върху човешкия мозък. Поглъщането на това лекарство може да доведе  психотични реакции като халюцинации и дори да причини шизофрения.

Всъщност аденохромът е също толкова пристрастяващ, колкото и хероинът. Съществуват рискове ако се използва за развлекателна употреба; вашето собствено производство на адреналин напълно се изключва чрез хомеостаза и отрицателни връзки за обратна връзка.

Това означава, че ако след постоянното снабдяване с аденохром, решите рязко да прекратите употребата, ще имате много тежък период на абстиненция.  

Колко дълго продължават ефектите на Адренохром?

Първоначално ефектът е открит чрез прилагане на препарати с превъзбуден адреналин, съдържащи адренохром и адреналин. Абрам Хофър и Хъмфри Осмонд считат, че ефектът е подобен на LSD и мескалин (психотомиметик, сега се нарича психеделик), ето откъс от изследването:

„Шизофрения възниква при индивид, когато се образува твърде много адренохром, [следователно] адренохромът се намесва в мозъчната функция, както LSD, и това създава съществения етап за формирането на шизофрения.“

Според тях халюциногенният ефект на адренохром може да продължи седмици или да доведе до проблясъци и да бъде придружен от параноично-депресивни реакции. Те поставят тезата, при която адренохрома при психични разстройства, като шизофрения, може да играе роля. Тази „адренохромна хипотеза“ по-късно е превърната в хипотезата на Аминохром от Хофер и Осмонд.

Свързани въпроси

Какъв вид "опиянение" чувстваш?

Участниците в ритуала биха изпитали високи нива на адреналин, свръхчуствителност, халюцинация, чувства на еуфория, хипермания, деперсонализация и т.н.

Последици от твърде много адренохром

Твърде голямо количество адренохром в организма (чрез пиене на кръв) може да увеличи броя на желязото в кръвта и може да се окаже фатално, тъй като тялото не може да се справи с рязкото увеличение на йони. В допълнение към това, адренохромът в мозъка може да причини сериозни психични разстройства, като шизофрения. Витамин В3 и никотинова киселина могат да помогнат за намаляване на адренохрома в мозъка.

Кратък линк

още от нашия Блог