Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!

04.11.2020

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) Благоевград съвместно с Православния информационен център в Благоевград стартира кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда.

Акцията е под мотото: "Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!", и е за периода от 05.11.2020 г. до 12.12.2020 г. Могат да се даряват пакетирани, сухи хранителни продукти в срок на годност - ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади - като коледна изненада, и др. Продуктите се събират в Православния информационен център, ул. "Тракия" 3 (срещу РУО Благоевград), както и в църквата „Св.Николай“ в квартал Грамада.

Продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими. Надяваме се заедно и тази година да успеем да направим Коледа още по-светъл празник за семействата, които имат нужда.

Информация за кампанията може да получите на: 073/830711 - ОбСНВ Благоевград и на 073/833337 - Православен информационен център.

 

Кратък линк

Още Новини